Nieuws van Bonaire

Komende zondag wordt eerste cruisemarkt in Rincon georganiseerd

KRALENDIJK – Zondag 26 februari wordt voor het eerst een cruisemarkt in Rincon gehouden. De markt gaat ‘Marshe di Rincon’ heten en zal maandelijks worden georganiseerd. De markt is bedoeld om cruisepassagiers, verblijfstoeristen en lokale bewoners kennis te laten maken met het oudste dorp van Bonaire en ze een authentieke ervaring te bezorgen.

De cruisemarkt vindt komende zondag plaats van 8.00 tot 16.00 uur op de hoek van Kaya Rincon en Kaya Commerce. Tijdens de cruisemarkt zal er lokale kunst te koop zijn en muziek te horen zijn. Daarnaast zullen er stands zijn met lokale gerechten.

De cruisemarkt in Rincon wordt georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire (TCB) in samenwerking met Surround Vibe. Ook de volgende editie van dit evenement staat al gepland, die zal op 31 maart aanstaande plaatsvinden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo