Nieuws van Bonaire

Eerste Bario Festival Bonaire 2023 wordt gehouden in Tera Kòrá

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert samen met Fundashon Desaroyo Mundo Nobo het eerste Bario Festival van het jaar. Het evenement vindt plaats in Tera Kòrá – Mundu Nobo op zaterdag 4 maart 2023, van 17.00 uur tot 22.00 uur.

Het festival belooft een goede mix te zijn van cultuur en geschiedenis, met een reeks muzikale optredens en lokale chef-koks en ondernemers die hun culinaire geheimen delen. Grupo Eso en Foyan Boys treden live op, samen met Brass Band The Boys en een folkloristische dansgroep.

Alle inwoners van Bonaire en bezoekers zijn van harte uitgenodigd om de eerste editie van het Bario Festival bij te wonen op zaterdag 4 maart 2023, in Tera Kòrá.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo