Nieuws van Bonaire

Rotary Club Bonaire organiseert jaarlijkse Rotarally voor het goede doel

KRALENDIJK – Rotary Club Bonaire organiseert op aanstaande zondag 26 februari de jaarlijkse Rotarally, een evenement waarbij deelnemers in hun auto langs verschillende punten op het eiland rijden en onderweg diverse opdrachten moeten uitvoeren.

De kosten voor deelname bedragen $75 per auto, inclusief twee lunchpakketten en twee BBQ-tickets. De rally begint om 9 uur bij Kompleho Deportivo en eindigt bij Te Amo Beach. De winnaars worden om 17.00 uur bekendgemaakt. De opbrengsten van dit evenement gaan dit jaar naar de Alzheimer Stichting Bonaire.

De Rotarally is altijd een populaire activiteit onder inwoners en bezoekers van Bonaire. Het is niet alleen een leuke manier om het eiland te verkennen, maar ook een gelegenheid om een goed doel te steunen. De Alzheimer Stichting Bonaire zal de opbrengsten gebruiken om mensen te helpen die getroffen zijn door deze ziekte.

Vanaf heden zijn er ook kaarten verkrijgbaar bij Havana

Deel dit artikel