Nieuws van Bonaire

Bonaire nieuwste bestemming van JetAir Caribbean

Foto TCB - aankomst Jetair

KRALENDIJK – Op woensdagavond 15 februari 2023 vond de inaugurale JetAir-vlucht naar Bonaire plaats. Jetair Caribbean, de particuliere commerciële luchtvaartmaatschappij gevestigd op Curaçao, voegt Bonaire toe aan haar lijst van bestemmingen.

JetAir vliegt op woensdag van Aruba naar Bonaire en op vrijdag weer terug naar Aruba. JetAir heeft ook connectiviteit tussen Bonaire en Curaçao geïntroduceerd, met vluchten op woensdag naar Curaçao en vrijdag terug naar Bonaire.

Rocargo

De luchtvaartmaatschappij biedt momenteel vluchten aan naar populaire bestemmingen zoals Aruba, Medellin, Paramaribo, Kingston, Santo Domingo, Curaçao en Sint-Maarten.

Watersalut – Foto TCB
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo