Nieuws van Bonaire

Bonaire lanceert nieuwe campagne om toeristen te inspireren lokale gerechten te ontdekken

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) heeft gisteren de lancering aangekondigd van de campagne ‘Eat Like a Local’, die tot doel heeft om de culinaire scene van Bonaire te verbeteren en de gasten te informeren over de diverse en authentieke gerechten die op het eiland te vinden zijn.

De campagne bestaat uit verschillende video’s en afbeeldingen waarin de manieren worden belicht waarop de Bonairianen hun gerechten bereiden en ervan genieten.

Als gecertificeerd Culinary Capital, heeft Bonaire een missie om fijnproevers van over de hele wereld te inspireren om naar het eiland te reizen vanwege de unieke gastronomie.

De certificering is een erkenning voor het harde werk van de professionals die de diverse culinaire cultuur van het eiland hebben opgebouwd, van hapjes en drankjes tot volledige maaltijden en desserts. De campagne moedigt bezoekers aan om hun smaakpapillen te laten ontdekken wat Bonaire allemaal te bieden heeft.

De campagne ‘Eat Like a Local’ heeft als doel om niet alleen toeristen te informeren over de verschillende authentieke gerechten die op het eiland te vinden zijn, maar ook om de lokale gemeenschap te betrekken bij de inspanningen om de culinaire scene van Bonaire te verbeteren.

Door het delen van culinaire kennis en ervaring van zowel Bonairianen als bezoekers, zal de campagne bijdragen aan de versterking van de culinaire identiteit van het eiland.

Rocargo

Toeristen worden ook uitgenodigd om hun culinaire ervaringen op Bonaire te delen op sociale media, om zo anderen te inspireren om te genieten van de smaken van het eiland.

Als culinaire bestemming blijft Bonaire zijn missie voortzetten om zijn unieke gastronomie te promoten en bezoekers aan te moedigen om te genieten van de smeltkroes van verschillende smaken die het eiland te bieden heeft.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo