Nieuws van Bonaire

Strand Sunset Beach op Bonaire gedurende een jaar afgesloten voor publiek

Het archtictenbureau Heeren2 is verantwoordelijk voor het ontwerp. Foto: BOG

KRALENDIJK – Het terrein van Sunset Beach wordt vanaf deze week afgesloten voor publiek. Vanaf maandag aanstaande wordt er met de bouw van het nieuwe Sunset Beach park begonnen. De werkzaamheden zullen ongeveer een jaar duren.

Op 19 januari werd de aanneemovereenkomst voor het project getekend door Bonaire Overheidsgebouwen BOG en drie aannemers die het project gaan uitvoeren. Tijdens de werkzaamheden, die vanaf aanstaande maandag beginnen, is het niet mogelijk om van het strand gebruik te maken. Ook is het niet mogelijk om de zee vanaf het bouwterrein te betreden.

Het nieuw te bouwen Sunset Beach park ligt tussen het Chocogo Beach Resort en Den Laman Condominiums. Naast een horecagebouw met kiosk zullen op het terrein een sleephelling, palapa’s, openbare toiletten en plekken om te barbecueën worden gebouwd. Het nieuwe park wordt voor iedereen toegankelijk.

Deel dit artikel