Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Rijna kijkt tevreden terug op koninklijk bezoek

Het Koninklijk gezelschap maakte onder meer kennis met de Junior Rangers van Stinapa. Foto: OLB

KRALENDIJK – Afgelopen weekeinde brachten Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en Prinses Amalia een bezoek aan Bonaire. Zij hebben op verschillende plekken op ons eiland een gevarieerd programma gevolgd waarbij aandacht was voor het slavernijverleden, er kennis gemaakt werd met onze cultuur, sport en natuur.

Maar ook werd gesproken met buurtbewoners en vertegenwoordigers van diverse organisaties. Gezaghebber Edison Rijna toont zich blij met hoe het bezoek is verlopen. “Ik kijk vol trots terug op een succesvol bezoek. Ik bedank iedereen die aanwezig was en zich heeft ingezet om deze dag en hun verblijf tot een succes te maken”, aldus Rijna.

Deel dit artikel