Nieuws van Bonaire

Prinses van Oranje geeft startsein voor demonstratie windsurfen bij Sorobon

KRALENDIJK – Vanmiddag brachten de leden van het Koninklijk Huis een bezoek aan Lac Bay en Sorobon waar zij een demonstratie windsurfen te zien kregen. Prinses Amalia gaf het startsein voor de demonstratie.

De koninklijke familie werd bij aankomst verwelkomd door een aantal lokale en internationaal bekende windsurfers. Na uitleg over de verschillende disciplines van het windsurfen, mocht de prinses het startsein geven voor een demonstratie.

Bonaire heeft een groot aantal professionele windsurfers die inmiddels de wereldranglijsten hebben veroverd. Zij trainen op Lac Bay, een ondiepe lagune met één van de mooiste stranden van Bonaire. De constante aanlandige wind op deze locatie zorgt voor een veilige plek om te trainen.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo