Nieuws van Bonaire

Leden van het koningshuis maken rondvaart door de mangroves van Bonaire

KRALENDIJK – De koninklijke familie heeft vanmiddag een rondvaart gemaakt door de mangroves van het eiland. Vooraf kregen de koning, koningin en prinses Amalia uitleg van de Junior Rangers van STINAPA over hun werk en was er een fototentoonstelling te zien.

De junior rangers gaven met behulp van foto’s uitleg over onderwerpen als sargassum, de Mangrove Maniacs, Reef Renewal, de Sabal Palm en Echo. Het junior rangers programma bestaat sinds 2009 en inmiddels zijn er ruim 45 tieners lid. Het programma bestaat uit buitenschoolse activiteiten die op wekelijkse basis plaatsvinden. Het doel van deze activiteiten is om de tieners waardering voor de natuur en het milieu bij te brengen.

Na de uitleg van de junior rangers stapten de leden van het koningshuis aan boord van een bootje voor een tocht over Lac Bay en door de mangroves.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo