Nieuws van Bonaire

Gezaghebber Bonaire ontvangt leden koningshuis

Foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Vanmorgen heeft gezaghebber Edison Rijna de leden van het koningshuis ontvangen in zijn ambtswoning. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de Prinses van Oranje, Amalia, maakten daarnaast kennis met de Eilandsraad en gedeputeerden.

Na het voorstellen van de partner en dochter van de gezaghebber, begroetten de fractieleiders en leden van de lokale politieke partijen het koninklijk gezelschap. Ook werden zij voorgesteld aan de eilandsecretaris, griffier en chef kabinet gezaghebber.

Edison Rijna heette het koninklijk gezelschap welkom en richtte zich speciaal tot Prinses Amalia. Rijna zei het een eer te vinden dat Amalia Bonaire als eerste bezoekt en hoopt dat het eiland voor altijd een warm plekje in haar hart krijgt.

Deel dit artikel