Nieuws van Bonaire

SLM zet nieuw toestel als eerste in naar Curaçao en Aruba

De PZ-TCV op de Reina Beatrix luchthaven van Aruba op maandag. Foto: 297spotters

PARAMARIBO-De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft haar nieuwe B737-800 toestel, de PZ-TCV, op maandag voor het eerst ingezet voor een vlucht naar Curaçao en Aruba. 

Volgens de communicatieafdeling van de luchtvaartmaatschappij hebben partijen vanaf de ontvangst van het toestel op 29 december hard gewerkt om het toestel in gebruik te kunnen nemen. 

“Vooralsnog zal slechts de route Paramaribo – Curaçao – Aruba worden onderhouden omdat het aanmeldingsproces van de PZ-TCV bij de FAA in de USA naar alle waarschijnlijkheid de komende week is afgerond”, aldus de SLM. Hierna zullen met het eigen vliegtuig ook de vluchten naar Miami worden uitgevoerd. Die vluchten worden nu nog uitgevoerd door het ingehuurde Airhub Airlines.

Identiteit

Met de ingebruikname van het toestel en de eigen identiteit aan boord wordt volgens de SLM een nieuwe periode ingeluid. “Wij danken alle huidige en toekomstige passagiers voor het geduld en het in haar gestelde vertrouwen. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen aan boord” aldus de luchtvaartmaatschappij. 

Rocargo
Deel dit artikel