Nieuws van Bonaire

Weersvoorspelling voor Bonaire: lichte storing nadert, overwegend droog weekend

KRALENDIJK – Er trekt momenteel een lichte storing over de oostelijke Caraïben, die zich naar het westen verplaatst en de ABC-eilanden nadert.

In de ochtend zal de aanwezigheid van dit systeem leiden tot een toename van bewolking en een kans op lokale buien. Hoewel de meeste activiteit naar het zuiden van de regio zal verplaatsen, kan er nog steeds een deel van de activiteit over de lokale eilanden voorkomen.

In het weekend wordt voorspeld dat de omstandigheden over het algemeen droog zullen zijn, met een kleine kans op een plaatselijke bui. De temperaturen zullen rond de 29 graden Celsius (84 graden Fahrenheit) liggen en de wind zal matig tot krachtig zijn met rukwinden uit het oosten. Begin volgende week zal een dunne massa stof uit de Sahara de zuidoostelijke Caraïben binnendringen, maar de effecten zullen minimaal zijn met enkele lichte wazige luchten.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo