Advertentie

Uitnodiging Nationale aanbesteding Managed Print Services | Advertentie

De verschillende Rijksdepartementen op de eilanden Bonaire, Saba en Sint Eustatius hebben voor de dagelijkse uitvoering van hun taken een noodzakelijk behoefte aan multifunctionele afdrukapparatuur om te kunnen scannen, kopiëren en printen. Aangezien de huidige overeenkomst voor deze service binnenkort afloopt, wil de Rijksdienst Caribisch Nederland een nieuwe overeenkomst afsluiten.

Rijksdienst Caribisch Nederland komt graag in contact met lokale ondernemers die de komende jaren deze dienstverlening kunnen aanbieden. Om mogelijk voor deze opdracht in aanmerking te kunnen komen dient u aantoonbaar Managed Print Services uit te kunnen voeren.

Indien u interesse heeft in deze opdracht, meldt u dan uiterlijk op 26 januari voor 12:00 uur CNt, aan via aanbesteding@rijksdienstCN.com. U ontvangt dan op genoemde datum de benodigde documenten.

Deel dit artikel