Nieuws van Bonaire

Mangrove Maniacs en Stinapa nodigen vrijwilligers uit voor Happy Hour evenement

Update: Helaas is het evenement van morgen, georganiseerd door Stinapa en Mangrove Maniacs, uitgesteld. De organisatoren willen iedereen bedanken die zich heeft aangemeld voor dit evenement en bieden hun excuses aan voor het ongemak. Zij zullen u op de hoogte houden van de nieuwe datum voor het evenement.

KRALENDIJK – De Mangrove Maniacs en Stinapa nodigen vrijwilligers uit om mee te helpen met het planten van nieuwe mangrove stekjes met ter afsluiting een Happy Hour.

Het evenement is een kans voor vrijwilligers om bij te dragen aan de verbetering van het lokale mangrove-ecosysteem. De Mangrove Maniacs heeft in 2022 indrukwekkende resultaten geboekt, zoals het onderhouden van een kanaal van 3,5 km, het openen van een nieuw kanaal van 320 meter, 9 dagen hulp van militairen en het planten van 2.000 mangroveplantjes met 3 evenementen.

Het Happy Hour evenement vindt plaats op vrijdag 20 januari tussen 16.00 uur en 18.00 uur aan het einde van de weg van “Kaminda di Lagun”. Deelnemers dienen waterschoenen en iets ter bescherming tegen de zon mee te nemen. Er zal gratis een hapje en drankje zijn. Voor meer informatie neemt u contact op via telefoonnummer +599 777 3328.”

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo