Nieuws van Bonaire

Bonaire’s eerste huisartsenpraktijk met NPA certificering

KRALENDIJK – Huisartsenpraktijk van Dokter Jan Schräder heeft op de locaties BMC/CMC het NPA certificaat voor kwaliteit in de huisartsenzorg ontvangen. Dit betekent dat de praktijk voldoet aan alle Europese Nederlandse normen en is goed georganiseerd. Bovendien toont het aan dat de praktijk zich blijft ontwikkelen om patiënten zo goed mogelijk te helpen.

Dokter Schräder’s praktijk is de eerste huisartsenvoorziening in Caribisch Nederland die dit keurmerk heeft behaald. Onder leiding van praktijkmanager Anna ter Braak heeft het voltallige team hard gewerkt om dit te bereiken.

De auditor die de praktijk heeft bezocht sprak van een fenomenale prestatie om met alle uitdagingen die Bonaire kent, een kwaliteitssysteem van zo’n hoog niveau te creëren. Medisch manager van huisartsenorganisatie PCC, dhr. Freek van der Meulen, heeft op 17 januari het keurmerk namens NPA aan Dokter Jan Schräder en zijn team uitgereikt.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo