Nieuws van Bonaire

Fundashon Alzheimer Bonaire viert vrijwilligers tijdens traditionele ‘Masha Danki Party’

KRALENDIJK – Het bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire heeft afgelopen zaterdag 14 januari haar traditionele “Masha danki Party” georganiseerd om haar vrijwilligers te bedanken voor hun bijdrage en ondersteuning in 2022. De bijeenkomst vond plaats bij The Bonairian Hotel, Restaurant & Lounge.

Dit jaar werd het feest speciaal georganiseerd voor vrijwilligers die extra betrokken waren gedurende het afgelopen jaar. Drie van deze uitblinkers, Lizaima Albertus, Barbara Griot en Gilberto Martis, werden tijdens de bijeenkomst in het zonnetje gezet door het ontvangen van een nieuw geïntroduceerde FAB-pin “Vrienden van FAB” en een cadeau aangeboden door de voorzitter, dhr. Evert L. Piar.

Het bestuur van Fundashon Alzheimer Bonaire wil langs deze weg alle vrijwilligers die niet aanwezig konden zijn bedanken voor hun medewerking en steun in 2022 en hoopt ook in 2023 op hun te mogen rekenen.

Op de foto zijn de uitblinkers, vrijwilligers en bestuursleden van Fundashon Alzheimer Bonaire te zien, samen met de drie genoemde uitblinkers.

Deel dit artikel