Nieuws van Bonaire

Korpschef Rosales neemt afscheid van collega’s op Bovenwinden 

Medewerkers KPCN en genodigden Saba en Sint Eustatius. Foto: KPCN

THE BOTTOM- Korpschef van het Korps Politie Caribisch Nederland, Jose Rosales heeft recent op de Bovenwinden afscheid genomen van collega’s die deel maken van het korps op Saba en Sint Eustatius.

Tijdens het afscheid op beide eilanden werden de collega’s bedankt voor de goede samenwerking tijdens de afgelopen jaren. Op Saba heeft de heer Rosales tijdens de bijeenkomst een cadeau ontvangen als teken van waardering. De gezaghebber van Saba, de heer Jonathan Johnson, was tijdens deze gelegenheid ook aanwezig.

Adviesrol

Na 6 jaar de functie van korpschef te hebben vervuld, zal de heer Rosales zijn functie neerleggen. De heer Rosales zal nog enkele jaren als adviseur van het college van korpschefs blijven fungeren en zal de nieuwe korpschef warm ontvangen en inwerken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo