Nieuws van Bonaire

Politie zoekt bijrijder van fatale aanrijding eerste kerstdag

KRALENDIJK – Op zondag 25 december vond omstreeks 6 uur een hit & run plaats op de Kaya Korona. Een auto heeft een fietser aangereden en bleef doorrijden. De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart en riep de verdachte via een bericht aan de pers op om zich aan te melden op het politiebureau. 

Nader onderzoek wijst uit dat er tijdens de aanrijding een bijrijder in de auto zat. Het Openbaar Ministerie en het Korps Politie Caribisch Nederland verzoeken dringend aan deze bijrijder om zich te komen melden op het politiebureau op Bonaire, Kaya Libertador Simon Bolivar #4 om als getuige gehoord te worden.

 Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 9310.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo