Nieuws van Bonaire

Bonaire organiseert haar eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Festival in 2023

Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert in samenwerking met Bindu Yoga en de wellness-sector het eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Festival

KRALENDIJK- Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert samen met Bindu Yoga en de wellness-sector het eerste jaarlijkse Yoga & Wellness Festival van 19 – 25 juni 2023.

Het festival, dat een week duurt, wordt gevuld met twee yoga-retraites door de gerenommeerde Ashtanga yogaleraar en influencer, Laruga Glaser, en lokale yogadocenten die zich richten op zachte genezing en positiviteit, eilandbrede yoga- en wellness behandeling programma’s door deelnemende partners op het eiland, waaronder restaurants en hotels die deze week een speciale aanbieding hebben. De categorieën van de behandelingsprogramma’s omvatten genezing, verjonging, ontspanning en verkenning. Op de laatste dag is er een yogafestival waar bezoekers kunnen deelnemen aan yoga, meditatie, fitnessworkshops, muziek, eten en andere wellnessactiviteiten.

De komende weken lanceert TCB een landingspagina op www.BonaireIsland.com met meer informatie over het festival.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo