Nieuws van Bonaire

“Ieder kind een kerst cadeau” actie

KRALENDIJK – Zoals ieder jaar wordt er weer “Pasku Briante” georganiseerd voor de minder bedeelde kinderen op Bonaire. Pasku Briante’ betekent ‘stralende kerst’ en is een initiatief van Bonaire Youth Outreach Foundation. Deze organisatie zorgt dat honderden kinderen op Bonaire een kerstcadeau zullen ontvangen. ‘Pasku Briante’ vindt plaats in de week voor kerst.

SunRentals Bonaire is al jaren het inzamelpunt voor de cadeautjes. Toeristen en bewoners van Bonaire kunnen cadeautjes leggen onder de kerstboom van het kantoor.

Rocargo

SunRentals is te vinden aan de Kaya Grandi 65. De cadeautjes voor jongens en meisjes tot 12 jaar mogen niet duurder dan 10 dollar per stuk zijn. Natuurlijk zijn bedrijven die willen sponsoren ook van harte welkom. Voor vragen neem contact op met 599 795 23 34. Doe jij mee?

Deel dit artikel