Nieuws van Bonaire

Directeur luchthaven Bonaire noemt capaciteit vliegverkeer tussen de eilanden zorgelijk

KRALENDIJK – De capaciteit van het intereilandelijke vliegverkeer noemt Maarten van der Scheer, directeur van Bonaire International Airport (BIA), zorgelijk. De directeur uitte zijn zorgen tijdens de persconferentie afgelopen vrijdag van de Tourism Corporation Bonaire (TCB).

“Iedereen kent het voorbeeld van een vlucht naar Curaçao waar je geen ticket of alleen een heel duur ticket voor kunt krijgen”, aldus Van der Scheer. Daarom werken de luchthaven, de luchtvaartmaatschappijen en partners er hard aan om dat segment te versterken en de bereikbaarheid tussen de eilanden te verbeteren.

Verwacht wordt dat er in de loop van 2023 meer capaciteit beschikbaar zal komen. Ook wordt er gekeken naar rechtstreekse verbindingen naar Sint-Maarten en Colombia, zodat de routes tussen de ABC-eilanden ontlast kunnen worden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo