Nieuws van Bonaire

WEB doet nog onderzoek naar precieze oorzaak eilandwijde stroomstoring

WEB zegt de exacte oorzaak van de ‘blackout’ nog niet te hebben achterhaald. Foto: ABC Online Media 

KRALENDIJK- Het Water- en Energiebedrijf Bonaire (WEB) zegt nog onderzoek te doen naar de eilandwijde stroomstoring die het eiland op donderdagmiddag en -avond kende. 

Om het incident te onderzoeken is een technisch team ingeschakeld om de oorzaak te onderzoeken. Het team bestaat uit het topmanagement van Water -en Energiebedrijf Bonaire (WEB), Contour Global Bonaire (CGB), de technische staf, lokale en internationale partners.

WEB belooft de resultaten van het onderzoek ter zijner tijd openbaar te maken. 

Excuses

Het nutsbedrijf biedt in de persverklaring van vrijdag ook gelijk haar verontschuldigingen aan. “We zijn ons ervan bewust dat deze situatie, naast het algemene ongemak, ervoor heeft gezorgd dat mensen teleurgesteld zijn omdat ze niet konden genieten van hun voetbalwedstrijden en geplande festiviteiten. WEB en CGB verontschuldigen zich voor het ongemak voor de gemeenschap”, aldus de verklaring. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo