Nieuws van Bonaire

Bezoek vandaag de kunsttentoonstelling bij de Kamer van Koophandel Bonaire

Kunstenares Leslie van Valkenberg en haar man Ken 'upcyclen' meubels en accessoires door ze te repareren en opnieuw te decoreren - foto ABC Online Media

KRALENDIJK – Vandaag, zaterdag 26 november, organiseert de Kamer van Koophandel (KvK) samen met Qredits de Bonaire Chamber Art Exhibition 2022. Tijdens het evenement kun je genieten van lokale kunst en de kunstenaars van Bonaire ontmoeten.

Maar liefst 35 bekende en minder bekende lokale kunstenaars stellen hun kunstwerken tentoon tijdens deze tweede kunsttentoonstelling die de KvK organiseert. Het publiek kan genieten van allerlei soorten kunstwerken. Naast schilderijen zijn er ook kunstwerken van mozaïek, glas, hout en gerecycled materiaal te bewonderen. Daarnaast zijn er een aantal bekende fotografen aanwezig die een gedeelte van hun portfolio aan het grote publiek laten zien. Bezoekers hebben de mogelijkheid om kunstwerken aan te schaffen tijdens de tentoonstelling.

Bezoek vandaag de kunsttentoonstelling bij de Kamer van Koophandel Bonaire
Zussen Linda en Esther de Veer verrassen het publiek met complimenten tijdens hun ‘performance art’ – foto ABC Online Media

De toegang tot de tentoonstelling is gratis. Zowel bewoners van Bonaire als toeristen zijn van harte welkom om te komen kijken en de kunstenaars te ontmoeten. Voor cruisepassagiers zal er een pendelbus beschikbaar zijn tussen de cruise pier en het gebouw van de Kamer van Koophandel Bonaire aan de Kaya Amsterdam 23. De tentoonstelling is van 9:00 uur tot 16:00 uur geopend.

Bezoek vandaag de kunsttentoonstelling bij de Kamer van Koophandel Bonaire
Kunstenaar Artie de Vries maakt van op het strand gevonden kinderspeelgoed kunstwerken – foto ABC Online Media
Deel dit artikel