Nieuws van Bonaire

Twee nationale jeugdteams waterpolo Bonaire naar Florida

KRALENDIJK – De Aquatics Federation Bonaire heeft tweeëntwintig spelers geselecteerd voor deelname aan het prestigieuze toernooi Carifta Waterpolo 2022 dat van 11-13 november plaatsvindt in Coral Springs, Florida.

Aan het toernooi doen vierentwintig teams mee uit de Cariben en de Verenigde Staten strijden. Deze gaan strijden in vijf leeftijdscategorieën om de eerste plaats. Bonaire neemt deel in de categorie U14 gemengd en U16 jongens. 

Deelname aan dit toernooi zou niet mogelijk zijn zonder sponsoring van Indebon, Fundashon Wega di Number Bonaire, MCB Bonaire, Bonaire Tourism, Delfins Beach Resort, de Freewieler, Budget Marine, WEB Bonaire en Sunbelt Realty Bonaire.

De jongeren bedanken eenieder die een carwash ticket heeft gekocht tijdens de fundraising die de spelers hebben georganiseerd.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo