Nieuws van Bonaire

Pompoenenjacht levert duizend dollar gratis benzine op

Verschillende deelnemers hadden zich bijzonder uitgedost in het kader van de Halloweenviering. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- De traditionele pompoenenjacht, georganiseerd door het radiosation Life99FM was ook dit jaar weer een groot succes. Heel wat burgers trokken er op uit, om de verstopte pompoenen als eerste op te sporen.

Aan het evenement wordt enthousiast deelgenomen door zowel kinderen als volwassenen. De eerste prijs voor het evenement was een tegoed van duizend dollar bij brandstofleverancier Curoil.

De tweede prijs, een Smart TV van maar liefst 65 inch groot, werd beschikbaar gesteld door City Shop. De gratis benzine werd gewonnen door Sheldrickson Craane, terwijl Nathalie Reina de hand wist te leggen om de smart-TV.

Deel dit artikel