Geen categorie

Wat zijn de beste rugzakken voor je volgende reis? 

Een goede, stevige reisrugzak is tegenwoordig een noodzaak. Het dragen van je spullen terwijl je je handen vrij houdt tijdens het reizen is levensveranderend. Zo heb je je items binnen handbereik, maar toch comfortabel op je rug. Hierdoor is een rugzak direct handiger dan een crossbody tas dames, dit zit namelijk over het algemeen minder lekker. Ook kun je er minder spullen in kwijt. Daarom is het zeker een goed idee om een rugtas aan te schaffen als je binnenkort op vakantie gaat. Hier noemen we de beste reisrugzakken! 

Peak Design Duffelpack 

Als luxe belangrijk voor je is, zul je genieten van het eersteklas gevoel van de Peak Design Duffelpack. Het kan worden uitgebreid van een toch al ruime 45L tot een enorme 65L. Weet je, voor het geval je de wereld rond reist. Het stevige nylonweefsel is extreem duurzaam en scheurvast. Het is ook waterdicht. Je zou er waarschijnlijk in kunnen kamperen, al is dat uiteraard niet het doel van deze rugtas dames. Wat het comfort betreft, zijn de schouder- en heupbanden van deze Peak Design-reisrugzak gewatteerd en kunnen ze indien nodig worden opgeborgen. Maak zo een handtas van deze rugzak! 

Thule Subterra Backpack

Het zou moeilijk zijn om veel reisrugzakken te vinden die zo stevig en veelzijdig zijn als de Thule Subterra Backpack 34L. Het heeft een grote magnetische opening aan de bovenkant waarmee je gemakkelijk naar binnen kunt reiken en snel kunt vinden wat je nodig hebt – handig wanneer douanebeambten je boos aankijken. Een van de grootste uitvindingen in de bagageruimte is de verpakkingskubus, en de Thule heeft er een aan de binnenkant. Op reis met je laptop? Natuurlijk wil je dat. De Thule Subterra heeft een gewatteerde ruimte die goed afsluit waar je notebook in past. Het heeft ook een intern stroomvak om je snoeren netjes tussen je mobiele oplader en apparaat te houden. 

High Sierra Access Laptop Backpack

De High Sierra Access laptop reisrugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft een grote inhoud en ontwerp van 45 liter met meerdere compartimenten, waardoor het gemakkelijk is om al je spullen voor je reis te organiseren. De laptophoes is volledig gewatteerd en past op de meeste 15” laptops. Het luxe mediavak heeft een koptelefoonpoort. Deze High Sierra-reisrugzak heeft ook mesh-drankzakken en gearticuleerde S-vormige mesh-schouderbanden met een verstelbare borstriem. De accessoirevakken met ritssluiting en de met tricot gevoerde mediavakken beschermen zeker al je spullen. 

Mystery Ranch Glacier

De heavy-duty Mystery Ranch Glacier is de beste reisrugzak voor mannen en vrouwen die op pad gaan een vakantie noemen. Na urenlang onderzoek te hebben gedaan en te hebben gepraat met klantenservicemedewerkers van verschillende leveranciers, kies je als je een lange wandeling plant waarschijnlijk voor de 100L T100 van Mystery Ranch. De Glacier is trouwens de 70L-optie, maar heeft nog steeds een heleboel functies en ruimte. Tenzij jij ook een epische trektocht plant, heb je waarschijnlijk geen 100L nodig. Deze rugzak heeft een grote opening aan de bovenkant voor eenvoudig inpakken. De bovenkant kan worden losgemaakt en als dagrugzak worden gebruikt. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo