Nieuws van Bonaire

Norwegian Prima voor de eerste keer op Bonaire

KRALENDIJK – Het cruiseschip Norwegian Prima heeft vrijdag 21 oktober Bonaire voor de eerste keer bezocht. Op het schip zaten bijna 2.200 passagiers, waarvan meer dan 1.000 deel hebben genomen aan vooruit geboekte tours en activiteiten op Bonaire.

De Norwegian Prima is een nieuw cruiseschip uit het hoger segment, met een maximale capaciteit van 3.099 passagiers.

Norwegian nam het schip van bijna 300 meter lang in augustus in gebruik. Het is de eerste van zes cruiseschepen in deze prima-classe die Norwegian in de vaart brengt.

Het schip vertrok zondag vanuit New York voor een 12-daagse cruise in het Caribisch gebied en vaart via Cozumel naar eindstation Galveston, Texas. De Norwegian Prima was afgelopen donderdag al in Curaçao en zaterdag op Aruba.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo