Nieuws van Bonaire

Flamingo luchthaven Bonaire neemt twee extra incheckbalies in gebruik

De twee nieuwe incheckbalies moeten helpen de drukte gedurende het hoogseizoen het hoofd te bieden. Foto: BIA

KRALENDIJK-Bonaire International Airport (BIA) heeft twee extra incheckbalies gecreëerd, waardoor de bestaande balies enigszins worden ontlast. Het gaat om incheckbalie nummer dertien en veertien.

Volgens BIA-directeur Maarten van der Scheer is de luchthaven zo beter voorbereid op het komende hoogseizoen. “Hierdoor kunnen we samen met airlines en afhandelaren passagiers sneller inchecken en een betere service verlenen”.

Record

Indien de voortekenen niet bedriegen, zullen dit jaar meer mensen van en naar de Flamingo luchthaven reizen dan ooit tevoren. Hoewel ook Bonaire zwaar werd getroffen door de COVID-19 epidemie herstelt het toerisme goed en worden er in sommige maanden meer passagiers verwelkomd, dan in de drukste maanden van het jaar 2019.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo