Advertentie

Verkoop kavels in de wijk Hato gaat laatste fase in | Advertentie

In de populaire wijk Hato is er een begin gemaakt met de laatste fase van de ontwikkeling rondom de Kaya Den Bosch. In deze laatste fase wordt de verharde weg aangelegd en voorzien van klinkers. Tevens wordt er een trottoir aangelegd. Met deze laatste fase komt een einde aan de infra-werkzaamheden. Van de 19 kavels die in de verkoop zijn gekomen hebben er 15 kavels direct toegang tot de verharde weg. 

De wijk Hato, recentelijk nog door onderzoek benoemd als één van de beste wijken van Bonaire, maakt een positieve ontwikkeling door en groeit in populariteit. Bewoners van de wijk voelen zich aangetrokken door de nabijheid van de Noordelijke stranden. Ook de nabijheid van veel restaurants, lagere en middelbare school, cinema, sport en fitnessmogelijkheden en een groeiend aantal winkels zijn redenen die daaraan bijdragen. Het centrum van Kralendijk ligt op slechts 5 autominuten. 

Het zijn zeer ruime kavels in een fijne wijk met veel voorzieningen op loopafstand of hoogstens enkele autominuten rijden. Dit terwijl je binnen nog geen 5 minuten bij vele duikspots bent.

Makelaar The Real Estate Guy Bonaire bevestigt de toegenomen interesse in de wijk Hato. Directeur Valdir Sint Jago vat het als volgt samen; Het mooie van de wijk is dat er een fijne saamhorigheid gecreëerd wordt, van jonge starters tot gezinnen, alleenstaande en senioren mensen. De diversiteit is ook mooi om te zien, Hato is een ‘gemengde’ wijk. Zowel lokale mensen, geboren en getogen op Bonaire, als van de omliggende eilanden vestigen zich er, Nederlanders en ook wordt Hato steeds bekender bij woningzoekers uit de United States. 

In de laatste fase zal voor eind Oktober de verharde weg zijn gerealiseerd. De laatste beschikbare kavels worden nu te koop aangeboden via The Real Estate Guy Bonaire

De vraaprijs start vanaf $131.000,- en de grootte vanaf 737 m2.

U bent van harte welkom om op ‘vrijdag 28 oktober tussen 3 en 5 uur ’s middags’ de opening van het project bij te wonen. U kunt vragen stellen en een impressie van de wijk opdoen.

Deel dit artikel