Advertentie

Successfully Caribbean nu lokaal gevestigd op Bonaire! | Advertentie

Successfully Caribbean biedt ICT Project en Support/Beheer diensten aan op de Caribbean. Sinds 2018 is het IT-bedrijf al actief op Bonaire en sinds afgelopen maand hebben zij de deuren van het nieuwe kantoor geopend.

Over Successfully Caribbean ICT Managed Services and Cloud Solution Provider
Successfully is een ICT-bedrijf dat in 2002 werd opgericht door Martijn de Koning op 17-jarige leeftijd. Ze zijn lokaal gevestigd op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Successfully bestaat uit een team met toegewijde ICT-professionals en zakelijke certificeringen van Microsoft, HP en Dell. Successfully is ook een lid van de DHPA. Namens de Nederlandse Cloud- en hostingsector is DHPA het aanspreekpunt voor leveranciers, media, onderwijs, overheid en politiek. Met trots dragen ze de zesvoudige Gold status bij Microsoft, ISO 270001 en NEN7510 informatie beveiligingcertificeringen.Hun services zijn voornamelijk gericht op organisaties die een zorgvrije en beveiligde ICT-omgeving willen hebben die zich richten op de Microsoft-services. Met dit gezegd zijnde bieden ze lokaal gevestigde bedrijfsnetwerken, of diensten die vanuit de Cloud worden aangeboden of een combinatie van beide.

Op basis van hun kennis en ervaring weten ze welke technologie aansluit bij de zakelijke behoeften van klanten en waar hun toegevoegde waarde ligt. Daarmee willen ze mensen en technologie zo efficiënt mogelijk laten samenwerken dankzij gebruiksvriendelijke Microsoft-oplossingen. 

Overige informatie Successfully Caribbean 

Adres : Kaya Irlanda 15, Bonaire

Telefoon : +599 777 4969

Website : www.successfully.aw 

Facebook :https://www.facebook.com/SuccessfullyCaribbean
Linkedin : https://www.linkedin.com/company/successfully-caribbean

Deel dit artikel