Nieuws van Bonaire

Curaçao Airport kijkt terug op positieve tweede Safety & Security week

 Ook minister van Transport Charles Cooper was van de partij bij de zogenaamde FOD-walk. Foto: Curaçao Airport Partners.

WILLEMSTAD- Curaçao Airport Partners (CAP) heeft afgelopen week haar tweede jaarlijkse Safety, Security and Environmental Awareness week afgesloten. De week, die gericht is op het vergroten van het veiligheidsbewustzijn vond plaats van 26 tot en met 30 september jl. 

FOD-walk

Aan het einde van de week kwamen medewerkers en stakeholders op de luchthaven samen voor de zogenaamde FOD Walk. Het gaat hier om het lopen over de landingsbaan om daar objecten te verwijderen die daar niet thuishoren en die de vliegveiligheid in gevaar kunnen brengen. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo