Nieuws van Bonaire

Profhonkballer Andrelton Simmons geeft clinic aan jongeren

KRALENDIJK – Profhonkballer Andrelton Simmons heeft een honkbalclinic op Bonaire gegeven. Op uitnodiging van Indebon hadden jongeren twee dagen de kans om mee te doen. Dit was gratis en vond plaats bij Jossy Boekhoudt Ballpark. 

De eerste dag was voor kinderen van 6 tot 10 jaar, op de tweede dag konden jongeren van 11-15 jaar meedoen. Het doel van de clinic was om de jongeren een beeld te geven van het leven van een honkballer, konden toekijken, luisteren en hiervan leren.   

Voor de jongeren was het een unieke kans om de honkballer te ontmoeten en ook om met hem kennis te maken, informatie uit te wisselen en foto’s te nemen. 

De Curaçaose korte stop Andrelton Simmons speelt bij de Chicago Cubs. Zijn bijnaam is ‘Simba’.

Deel dit artikel