Nieuws van Bonaire

Bonaire International Regatta 2022 start op 30 september voor de 55ste keer

KRALENDIJK – Bonaire maakt zich op voor de 55ste editie van Bonaire International Regatta 2022. Het evenement vindt plaats van 30 september tot en met 8 oktober 2022.

De Regatta week is gevuld met zeilwedstrijden op zee onder leiding en coördinatie van Stichting Aquaspeed Bonaire Windsurfers.

Dit jaar werd de Bonaire Regatta gepromoot op Aruba, Bonaire en Curaçao door leden van de stichting, overheid en sponsors.

Het Bonaire Regatta-programma gaat op 30 september van start met de registratie en officiële opening bij de SKAL. Op 1 en 2 oktober starten de wedstrijden windsurf en sunfish in de baai van Sorobon Beach. Op 5 oktober is er een BBQ Night voor deelnemers, vrijwilligers en genodigden.

Van 6 tot 8 oktober zijn er zeilboot- en miniatuurbootwedstrijden in de baai van Kralendijk met een gezellige sfeer op de zeeboulevard vanaf de Kas di Regata tot aan het kantoor van de SKAL.

De Bonaire Regatta Festival en de avondactiviteiten waarmee twee andere organisaties belast zijn, vinden dit jaar plaats van 5 tot 8 oktober op de parkeerplaats voor het Bestuurscollege in Kralendijk. In de loop van de komende weken zal er meer informatie gegeven worden op weg naar het evenement.

Rocargo

Stichting Aquaspeed wil sponsors bedanken: Guardian Group Fatum Dutch Caribbean als hoofdsponsor, Fundashon Wega di Number Bonaire, INDEBON, Budget Rental Car, Total Safety First, Tourism Corporation Bonaire, Obersi Group, TELBO en Budget Marine Bonaire. De stichting bedankt ook Bonaire Sailing School Association, Curacao Sunfish Sailing Association, Stichting Rancho en Aruba Sailing Association voor hun steun aan Aquaspeed Bonaire Windsurfers en hun bijdrage aan de 55ste editie van de Bonaire International Regatta.

Deel dit artikel