Nieuws van Bonaire

Politie slingert maar liefst 108 bestuurders op de bon bij verkeerscontroles Bonaire

Een agent van KPCN schrijft een bekeuring uit. Foto: KPCN

KRALENDIJK- Tijdens een tweetal controles, uitgevoerd door agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland (KCPN) ontvingen op woensdagmiddag maar liefst 108 bestuurders een prent uit handen van de dienders.

De controles werden aan het eind van de middag uitgevoerd op de Kaya International en de Kaya Industria. Volgens een woordvoerder van het Korps gaat het om een behoorlijke hoeveelheid zaken die de betrokken automobilisten niet op orde hadden. Hierbij moet worden gedacht aan automobilisten die hun veiligheidsgordel niet omhadden, bestuurders die aan het bellen waren achter het stuur en bestuurders die geen geldige papieren konden laten zien, met name het rijbewijs of het verzekeringsbewijs. 

Het KPCN wijst er nog maar eens op dat een veilig verkeer begint met het naleven van de verkeersregels en het op orde hebben van alle zaken, die volgens de wet vereist zijn. 

Deel dit artikel