Nieuws van Bonaire

Scholen Bonaire brengen bezoek aan Kindertelefoon Aruba

De delegatie die een bezoek bracht aan Bonaire

ORANJESTAD/KRALENDIJK- Afgelopen week bracht een delegatie van diverse scholen op Bonaire, die allen vallen onder het RK schoolbestuur, een bezoek aan de Kindertelefoon Aruba. 

Daar kregen zij uitleg over het werk van de Fundacion Telefon pa Hubentud Aruba. Sinds enige tijd verzorgt de kindertelefoon op Aruba ook telefonische ondersteuning aan kinderen op St. Eustatius en Saba die een luisterend oor nodig hebben. 

De Stichting Kindertelefoon Aruba ontpopt zich de laatste jaren steeds meer als een kennis- en expertisecentrum over het werken met kinderen die via de telefoon een probleem kwijt willen. De stichting zegt haar kennis graag met de regio te willen delen. 

Deel dit artikel