Nieuws van Bonaire

Verzorgingstehuis Bonaire gesloten voor bezoekers door COVID-19 uitbraak

KRALENDIJK- Na een eerder persbericht van Mariadal waar nog wel bezoek mocht worden ontvangen, is er vrijdag toch besloten om met onmiddellijke ingang Kas di Kuido te sluiten voor bezoekers vanwege verdere toename van het aantal gevallen van COVID.

Voor bezoekers van de patiënten binnen Sentebibu en Special Care geldt vanaf heden dat het gebruik van een mondneusmasker verplicht is. Familie en bezoekers van patiënten worden dringend gevraagd niet op bezoek te komen bij klachten die kunnen passen bij COVID (koorts en/of luchtwegklachten) of bij een buikgriep. Daarnaast worden ze geadviseerd om zich te laten testen op COVID.

De voorzorgsmaatregelen zijn genomen om de kwetsbare bewoners en patiënten en vooral de medewerkers te beschermen om de continuïteit van de zorg te waarborgen.

Deel dit artikelRocargoRocargo