Politiek & Bestuur

M21 van Daisy Coffie solidair met LGBTQ+ gemeenschap

KRALENDIJK- Ter ere van de diverse Pride-evenementen wereldwijd, zegt politieke beweging M21 dat zij solidair is met de strijd van mensen behorende tot de LGBTQ+ groepen op het eiland. 

“Van 30 juli tot 7 augustus wordt onder meer het Amsterdam Pride gevierd. Met de Pride viering worden groepen van de LGBTQ+ gemeenschap ook zichtbaarder en wordt stilgestaan bij de gelijke rechten van hen met een andere seksuele voorkeur”, aldus Coffie. 

Volgens Coffie staat M21 voor gelijkheid en inclusie. Dat betekent ook dat de partij tegen discriminatie is. “Wij zijn voor gelijke rechten en een gelijke behandeling voor iedereen”, zegt Coffie. Volgens de politica zijn tolerantie en respect kernwoorden als het gaat om deze materie. 

Deel dit artikel