Nieuws van Bonaire

LVV organiseert bijeenkomst voor geiten- en schapenhouders

Foto ABC Online Media

KRALEDNIJK- Het project landbouw, veeteelt en visserij (LVV) organiseert twee bijeenkomsten om geiten- en schapenhouders te informeren over het Identificatie en Registratiesysteem (I&R systeem). 

De bijeenkomsten zijn op 2 en 4 augustus van 13:30 tot 15:30. Er is plek voor maximaal 20 mensen per bijeenkomst.

Het I&R systeem is een combinatie van het online registreren van geiten en schapen en het oormerken hiervan. Zo wordt alle informatie over het dier vastgelegd. Dit helpt bij het vastleggen van eigenaarschap en het voorkomen van inteelt bij de dieren. Tijdens de bijeenkomsten zal LVV demonstreren hoe geiten- en schapenhouders hun dieren online kunnen registreren en hoe ze de dieren kunnen oormerken. 

Reserveren

LVV roept de geiten- en schapenhouders op om snel een plek te reserveren zodat ze erbij kunnen zijn. Belangstellenden kunnen een plek reserveren door te bellen naar: 717 8836 of 717 6734. Ook kunt u langsgaan bij het kantoor van LVV om een plek te reserveren. Bij een hoog aantal inschrijvingen zal LVV extra bijeenkomsten inplannen.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo