Nieuws van Bonaire

Prijsvraag leidt tot nieuwe nummerplaat Sint-Maarten

PHILIPSBURG- Een prijsvraag onder burgers op Sociale Media heeft geleid tot het ontwerp van nieuwe nummerplaten op St. Maarten. 

In totaal werd door zo’n 2000 burgers gestemd over de drie ontwerpen waaruit kon worden gekozen. Maar dan de helft daarvan koos uiteindelijk voor het ontwerp van Shadani Fleming, een lokale grafisch ontwerpster. 

De winnares werd gefeliciteerd door minister van Financiën, Ardwell Irion, die Shadani ook de bijbehorende prijs van duizend gulden (560 dollar) overhandigde. De minister sprak ook zijn dank uit aan de twee andere ontwerpers, Quinell Ming en Magueda Jackson.

“Het was een sterke competitie met drie heel interessante ontwerpen”, aldus de minister. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo