Nieuws van Bonaire

Muryad de Bruin nieuwe directeur Curaçao Tourism Development Foundation

WILLEMSTAD- Muryad de Bruin is benoemd tot nieuwe directeur van de Curaçao Tourism Development Foundation (CTDF).

De Bruin maakt al deel uit van het Curaçao Tourism team en bekleedde tot voor kort de functie van Regiomanager Europa. Tijdens de overgangsfase voor De Bruin om zich weer op Curaçao te vestigen, blijft hij tevens verantwoordelijk voor de functie van Regiomanager Europa totdat er een nieuwe kandidaat voor deze functie is geselecteerd.

Ervaring

Volgens het bestuur van de organisatie heeft De Bruin ruime ervaring in de toeristische sector en zal hij zeker een meerwaarde betekenen voor zijn nieuwe functie om bij te dragen aan de groei van onze toeristische sector.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo