Nieuws van Bonaire

Gedeputeerde Den Heyer behoudt steun eigen partij

KRALENDIJK- Gedeputeerde Nina den Heyer behoudt de steun van de Movementu di Pueblo Boneriano (MPB). 

Dat was even niet helemaal vanzelfsprekend, omdat Den Heyer recent liet weten na de huidige zittingstermijn niet opnieuw mee te willen doen met de verkiezingen. Bij haar aankondiging naar de media zei Den Heyer er rekening mee te houden dat de MPB haar misschien zou willen vervangen als gedeputeerde in het huidige bestuurscollege. 

Dit blijkt evenwel niet het geval te zijn. “Gedeputeerde Den Heyer mag wat ons betreft gewoon blijven zitten. Zij geniet de volle steun van het partijbestuur en de partijleider”, aldus een verklaring van de blauwe partij. 

Trots

De partij zegt verder trots te zijn op het werk dat Den Heyer heeft verricht. “ Het bestuur van MPB is bijzonder trots op het voortreffelijke werk dat Nina vanaf 2013 als MPB politicus verzet heeft, vooral als MPB gedeputeerde sociaal domein voor ruim 5 jaar”, aldus een uitgegeven verklaring.

De partij wijst er op dat Den Heyer veel resultaten heeft behaald ten gunste van Bonaire. Het MPB partijbestuur zegt daarom ook blij dat Nina de functie van gedeputeerde voorlopig blijft bekleden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo