Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire slaat met mes zwaaiende man in de boeien

KRALENDIJK- Agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland hebben op donderdag in de vroege ochtenduren een man aangehouden die aan de boulevard van Kralendijk gewapend met een mes in de hand tegen geparkeerde auto’s liep te schoppen. 

Een patrouille die na een melding polshoogte ging nemen trof de man inderdaad aan met een mes in zijn hand. De man vertoonde agressief gedrag. Hij werd meerdere malen gesommeerd het mes te laten vallen. 

Hoewel de man het mes uiteindelijk liet vallen, nam hij direct hierop een gevechtshouding aan. De agenten besloten daarop de 37-jarige verdachte met initialen E.M.H. toch maar aan te houden en mee te nemen naar het bureau. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo