BES Eilanden

Saba gepromoot als leerbestemming op milieugebied

The Bottom- Een educatieve reclamespot van één minuut over het Sea & Learn-programma en Saba als leerbestemming op het gebied van milieu, wordt gedurende de hele maand juli tijdens primetime op de Amerikaanse nationale televisie uitgezonden. 

Het jaarlijkse evenement vindt plaats in oktober en biedt een indrukwekkende reeks praktische activiteiten, lezingen en discussies die allemaal zijn ontworpen om de natuurlijke schoonheid van het eiland in de schijnwerpers te zetten en om te leren wat er wordt gedaan om het te beschermen.

De commercial, geproduceerd door Viewpoint, werd voor het eerst uitgezonden op Fox Business Network primetime TV op 14 juli. De commercial wordt ook uitgezonden tijdens primetime-uren (18:00 – 23:45 uur) op CNN, MSNBC, CNBC, Discovery Life en CNN Headline News gedurende de hele maand juli 2022.

Documentaire

Afgezien van de commercial, produceerde Viewpoint een korte documentaire, gepresenteerd door Dennis Quaid, die in de week van 25 juli zal worden uitgezonden op US Public Television-kanalen evenals een 6 minuten durende documentaire die het Saba Tourist Bureau kan gebruiken voor promotionele doeleinden.

Viewpoint produceert educatieve content voor de publieke omroep in alle 50 staten. Als onderdeel van de wederzijdse promotie van de Viewpoint-serie, worden educatieve commerciële segmenten uitgezonden op grote netwerken zoals CNBC, CNN, Learning Channel en Discovery Channel.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo