Nieuws van Bonaire

Belanghebbenden praten samen over Blue Destination certificering bedrijven op Bonaire

KRALENDIJK- Op vrijdag heeft een bijeenkomst plaatsgevonden, georganiseerd door de Kamer van Koophandel over een mogelijk traject van de Blue Destination certificering.

Volgens de KvK streeft het eiland naar ‘de perfecte synergie tussen natuur, cultuur en economie’. Na de lancering van Blue Destination concept, is het nu van belang ook te gaan werken aan de erkenning van bedrijven, die zich op dit punt inzetten. De certificering is volgens de Kamer een manier om bedrijven te informeren, begeleiden en belonen op hun weg naar een meer duurzame en sociale bedrijfsvoering. 

Rocargo

Sprekers tijdens de bijeenkomst waren onder andere Jeaniro Balentin van het KvK bestuur, KvK directrice Cherety Kirindongo, Joland en Karin van den Eijde van Villa Carina Apartments, Elisiër Angel van de TCB en Veroesjka de Windt van Bonhata. 

De organisatoren toonden zich tevreden met de opkomst. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo