Nieuws van Bonaire

Sportfederatie erg ongerust over impact Visitor Entry Tax op sport evenementen

KRALENDIJK- De Boneriaanse Sport Federatie (BSF) maakt zich grote zorgen van de nieuwe toeristenbelasting als het gaat om toernooien op het eiland. Dat schrijft de voorzitter van de Federatie, Eric Soliana, in een brief op maandag aan het bestuurscollege.

Volgens Soleana heeft BSF de laatste jaren veel werk ondernomen om Bonaire op de kaart te zetten voor sportwedstrijden. ‘’Maar als bezoekende sporters van de omringende eilanden dan 10 dollar per persoon moeten betalen en als ze van buiten komen maar liefst 75 dollar, dan schiet dat natuurlijk niet op’’. 

BSF doet in de brief een beroep op het bestuurscollege om bezoekende sporters vrijstelling te verlenen van het betalen van de Visitor Entry Tax. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo