Nieuws van Bonaire

Open dag LVV weer druk bezocht

Archieffoto - LVV 2022

KRALENDIJK- De open dag bij de dienst Landbouw Veeteelt en Visserij wordt steeds populairder. Dat valt af te leiden uit zowel het aantal bezoekers, het aantal stands als het aantal auto’s dat tijdens de open dag langs de kant van de weg geparkeerd staat bij de oprit naar de dienst.

Ook afgelopen zondag was de dag weer zeer goed bezocht, met veel bezoekers die gebruik maakten van de gelegenheid om planten, zaden en bloempotten te kopen. Velen kwamen ook af op de muziek en de vele stands met eten. 

Daarnaast was er ook veel interesse in de diverse geiten en schapen die worden gehouden bij LVV, ter verbetering van de rassen die op het eiland van oudsher aanwezig zijn. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo