Nieuws van Bonaire

TUI vlucht staat gepland voor landing op Bonaire

TUI-vlucht OR703 die op dit moment onderweg is naar Bonaire via Punta Cana in de Dominicaanse Republiek staat vooralsnog gepland om op Bonaire te landen.

Er is ook een vlucht onderweg van Amsterdam via Punta Cana naar Curaçao. Deze vlucht blijft staan en vliegt niet door naar Curaçao vandaag.

KLM

KLM heeft vandaag twee vluchten op de eilanden, een op Curaçao en een op Aruba/Bonaire. Die zijn beiden geannuleerd en vertrekken pas morgen. De Curaçao-vlucht vertrekt om 10.00 uur, de Aruba/Bonaire-vlucht om 12.30 uur.

Onduidelijk is waarom de vlucht van vandaag naar Curaçao niet is doorgegaan. Het toestel stond op punt van vertrekken toen passagiers in het toestel van de piloot te horen dat zij geen toestemming hadden om op Hato te landen. Noodgedwongen keerde het toestel daarom terug naar de gate.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo