Nieuws van Bonaire

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen moeten vanwege pilotentekort vluchten schrappen

WASHINGTON – Verschillende Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen, waaronder American Airlines, moeten vluchten schrappen of zelfs routes laten vervallen door een tekort aan piloten. Dit meldt Luchtvaartnieuws.nl

Vervoerders als American, Delta, United trekken zich met name terug van kleinere luchthavens. Op Bonaire is woensdag een vlucht van American Airlines naar Miami komen te vervallen. Naar Bonaire.nu begrijpt, zal de eerstvolgende vlucht van American Airlines naar Bonaire pas op zaterdag plaatsvinden.

Tijdens de coronacrisis kwam een deel van de vliegers zonder werk te zitten, maar nu het vliegverkeer weer aantrekt, blijkt het lastig om voldoende bemanning te vinden. Vorige week kondigden de drie maatschappijen nog loonsverhogingen aan om mensen te werven en het huidige personeel te behouden.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo