Nieuws van Bonaire

Motorclub Iron Orders doneert geld voor schooltassen

KRALENDIJK – Afgelopen vrijdag heeft de voorzitter van de Iron Orders, Jairo Cornelis een check van 1000 dollar overhandigd aan Denice Boelen voor de aanschaf van schooltassen en artikelen voor kinderen voor het nieuwe schooljaar.

Iron Orders organiseert verschillende evenementen waarbij het opgehaalde geld elk jaar geschonken wordt aan een goed doel. “Al jaren doneert onze club geld aan goede doelen om zo terug te geven aan de samenleving van Bonaire en zo het leven van mensen te verbeteren. Dit jaar hoorden wij over Denice en haar actie om schooltassen met inhoud te kopen voor kinderen. Daarom schenken wij haar graag dit bedrag.” Aldus Cornelis.

Denice Boelen
Denice Boelen zegt zeer dankbaar te zijn voor de donatie. “Dit helpt heel veel om een grote groep kinderen met een nieuwe schooltas naar school te kunnen laten gaan. Vorig jaar was mijn doel om 100 tassen weg te kunnen geven. Dat werden er uiteindelijk 439. Gezinnen die hulp nodig hebben, maar die minder dan 5 jaar op Bonaire wonen komen niet in aanmerking voor subsidie van de overheid. Op deze manier worden ze toch geholpen.”

Dit jaar wil Denice 500 schooltassen weggeven. Mocht je willen meehelpen of geld kunnen doneren dan kun je contact opnemen via email: Clemensendenice@hotmail.com

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo