Nieuws van Bonaire

Voedselbank en Voeding op School ontvangen cheques van service clubs

KRLENDIJK- Op woensdag hebben de stichtingen Voeding op School en Voedselbank Bonaire de symbolische cheque ontvangen voor een bedrag van $ 2500 elk. Kiwanis Club of Kralendijk, Bonaire, Lions en Rotary Club hebben in totaal $ 6.700 opgehaald voor deze stichtingen en de babypakketten tijdens de Radiothon van afgelopen 27 april. 

De drie clubs zijn zeer tevreden met de opkomst, steun en bovenal de donaties. De Voedselbank en Voeding op School hebben elk $ 2500 ontvangen, $ 1700 werd toebedeeld aan de babypakketten die op 7 mei 2022 uitgedeeld zijn. De vertegenwoordigers van Voeding op School en Voedselbank Bonaire, respectievelijk Shaina Offerman en Maarten Caljouw, waren zeer dankbaar voor de donatie, hiermee kunnen de stichtingen meer gezinnen en kinderen helpen.

Rocargo

Bedankje

Kiwanis, Rotary en Lions willen nogmaals iedereen bedanken die deze Radiothon mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk alle mensen die op de een of andere manier hebben gedoneerd. 

Deel dit artikel